Baneleje for turister / rent a court

Baneleje / rent a court

Det er muligt for turister og andre interesserede (uden medlemsskab) at leje banerne.
Rent a Court. Please contact Sportigan (the sportshop) in town.

Baneleje i 90 min.: 100 kr.
6 gange: 500 kr.
1 gang pr. dag i en uge: 500 kr.
1 gang pr. dag i 2 uger: 750 kr.

Baneudlejning foretages ved henvendelse til Sportigan i Assens.

Resevation af spilletider:

Banerne er åbne og kan lejes i samme perioder som Sportigans åbningstider. Spillet skal være afsluttet så nøglen kan afleveres tilbage samme dag.
I lighed med de tidligere år kan der reserveres spilletider af 90 minutters varighed for single, og 180 minutters varighed for double.

Banereglement:

Banerne må kun benyttes af medlemmer eller feriespillere, når følgende er opfyldt:
Der spilles i tennissko – løbesko er bandlyst (kan kun bruges på bane 4), idet de river alt gruset op og laver store huller i banen.

Banepleje:

Vand banerne godt – det gør dem fastere, og det gør det sværere at lave huller. Gruset skal være mørkerødt inden spillet påbegyndes!
ER uheldet ude, og der bliver lavet et hul i banen, så dæk det til med grus og tramp det til. Så kommer der ikke så mange forkerte opspring.
Når spillet er afsluttet, skal baner og linjer fejes!